Vantaa

Touhula Korso

Touhula Korso toimii Korson seurakunnan tiloissa. Tilat ovat kodikkaat sekä tilavat ja korkealla oleva katto mahdollistaa palloleikkien leikkimisen myös sisätiloissa.

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Liikunta on vahvasti esillä toiminnassamme ja meillä lapset liikkuvat päivittäin vähintään kaksi tuntia aktiivisesti ja monipuolisesti erilaisissa ympäristöissä. Liikunta on lapselle luonnollista ja se tehdään houkuttelevaksi, lapsen toiveet ja kehitystaso huomioiden.

Meillä pienet nauttivat eniten temppuradasta, kiipeilystä, laululeikeistä ja musiikkijumpasta. Isompien lasten mieleen ovat monet vauhdikkaat leikit, kuten hippa- ja palloleikit, kotileikki ja pojat pelaavat mieluusti salibandya.

Korson Touhulassa on mahtavat ulkoilumahdollisuudet ja päiväkodissamme retkeillään paljon. Meillä on kolme leikkipuistoa aivan nurkan takana ja metsäretki voi alkaa jo muutaman sadan metrin päästä. Isoimmat lapset retkeilevät lähes päivittäin läheiseen puistoon leikkimään. Talvisin meillä on käytössä alueen suosituin pulkkamäki ja luistelemaan pääsemme viereiselle koululle. Bussimatkan päästä löytyvät myös uima- ja jäähalli.

Päiväkotimme on mukana Ilo kasvaa liikkuen -projektissa. Toimimme päiväkodissamme pienryhmissä, jolloin aikuinen kohtaa lapsen yksilöllisesti. Henkilökuntamme koostuu motivoituneista ja innokkaista kasvattajista.

Tutustu myös muihin Touhulan päiväkoteihin Vantaalla.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Korso

Kulotie 5
01450 Vantaa

Aukioloajat

Ma–pe klo 6:30–17:00

Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

korso@touhula.fi

ER

Eveliina Ritjärvi

Päiväkodin johtaja

050 471 3206
eveliina.ritjarvi@touhula.fi

Arkisin klo 9:00-15:00

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

 • Kokopäiväsopimus

 • Osaviikkosopimus

  Kokopäivähoito 15 pv/kk

 • Kokopäiväsopimus

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito 15 pv/kk

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Päiväkodissamme on käytössä yksityisen päiväkotihoidon palveluseteli ja tulojen mukaan määräytyvä hoitomaksu sekä sisaralennus.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.