Varkaus

Touhula Aarrearkku

Touhula Aarrearkku Varkaudessa Kaura-ahontiellä on pullollaan aarteita: Timantteja, Rubiineja, Safiireja, Kristalleja sekä Kultahippuja. Lähde mukaan seikkailuun!

Varaa tutustumiskäynti
Hae päivähoitopaikkaa

Aarrearkun purjehduksia ohjaa innostunut ja motivoitunut henkilökunta johtajansa johdolla. Purjehduskoordinaatit löytyvät laivaston yhteisestä laatukäsikirjasta ja vuosittaisesta purjehdussuunnitelmasta. Päiväkotimme toiminnassa korostuvat liikunta, musiikki ja seikkailu. Meille ominaista on vahva yhteistyö vanhempien kanssa – heillekin on tiedossa jännittäviä seikkailuja, jos vain uskaltautuvat mukaan!

Aarrearkun ympäristö Repokankaalla tarjoaa loistavat mahdollisuudet erilaisten liikuntamuotojen harrastamiseen. Metsä aidan takana houkuttelee seikkailuihin, majanrakennukseen ja metsämuskareihin. Retkeily ja luonnossa ruokailu on iso osa toimintaamme kaikissa seikkailuryhmissä. Kokemuksellinen oppiminen korostuu kaikessa tekemisessä. Päivittäinen tekeminen pitää sisällään iloisen sekoituksen päivähoidon eri sisältöalueiden toimintoja.

Aarrearkun aarteista kasvaa seikkailuvuosien aikana reippaita, rohkeita ja sporttisia! Siirtymätilanneliikunta on erityisen paljon läsnä Aarrearkun arjessa. Kaikista pienimmätkin seikkailijat lähtevät Aarrearkun porttien ulkopuolelle viikoittain valloittamaan maailmaa. Yhteisöllisyys on meille erittäin tärkeää. Musiikin, liikunnan ja seikkailun lisäksi draamakasvatus ja arjessa hassuttelu on meille sydämen asia. Aarrearkun merirosvo-eskari, meskari, hioo Timantit esikouluvuoden aikana reippaiksi koululaisiksi. Tärkeintä on oppimisen ilo, oivaltaminen ja yhdessä tekeminen sekä me-henki!

Tutustu myös toiseen Touhulan päiväkotiin Varkaudessa.

Ryhmämme

Touhulassa toimitaan päivän aikana pienryhmissä. Pienryhmätoiminnan tavoitteena on, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme oppimisympäristön, jossa on mahdollisuus harjoitella vuorovaikutusta ja sosiaalisia taitoja. Pienryhmätoiminta tukee lapsen omatoimisuutta ja osallisuutta sekä leikkitaitoja. Kasvattajalla on mahdollisuus olla aidosti läsnä, vastata lapsen tarpeisiin ja ohjata tunnetaitoja.

Otathan yhteyttä suoraan ryhmään, jos sinulla on lapsen arkeen liittyvää asiaa, esimerkiksi:
• poissaolot päiväkodista ja hoitoaikamuutokset
• mahdollinen erityisruokavalio
• muutokset yhteystiedoissa.

Sijainti ja aukiolo

Touhula Aarrearkku

Kaura-ahontie 4
78870 Varkaus

Aukioloajat

Ma–pe klo 7:00–17:00
Mikäli lapsen päivähoidon tarve on yllä olevaa aukioloaikaa laajempi, keskustelettehan asiasta hakuvaiheessa päiväkodin johtajan kanssa.

Ajo-ohjeet

Näytä kartta

Ota yhteyttä

Otathan yhteyttä päiväkodin johtajaan seuraavissa asioissa:

 • päivähoitopaikat
 • palvelusopimus ja siihen liittyvät muutokset
 • päivähoitolaskuun liittyvät kysymykset
 • asiakaspalautteet toiminnan kehittämiseksi.

Päiväkodin yhteystiedot

pkaarrearkku@touhula.fi

Sanna Pienmunne

Päiväkodin johtaja

050 357 2927
sanna.pienmunne@touhula.fi

Palvelusopimukset

Kokopäivähoitopaikkojen lisäksi tarjoamme erilaisia joustavia päivähoitoratkaisuja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Osa-aikaisia päivähoitopaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten tiedustele tilannetta suoraan päiväkodin johtajalta.

Päiväkodissamme on käytössä yksityisen päiväkotihoidon palveluraha ja tulojen mukaan määräytyvä hoitomaksu sekä sisaralennus.

 • enintään 84h / kk

 • enintään 105h / kk

 • enintään 126h / kk

 • alle 147h / kk

 • yli 147h / kk

 • Esiopetus

 • Esiopetus ja päivähoito

 • Sisaralennus

Hae päivähoitopaikkaa

Varmista paikkasi Touhulassa. Täytämme päivähoitopaikat hakujärjestyksessä.

Näin hakuprosessi etenee:

 1. Täytä hakemus / hakemukset, muistathan että jokaiseen päiväkotiin pitää täyttää oma hakemus.
 2. Touhulasta ollaan sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja useimmissa tapauksissa voimme varmistaa päivähoitopaikan heti.

Vanhempien maksama hoitomaksu on korkeimmillaan sama kuin ylin kunnallinen maksu.

Kumppanit ja kummit

Touhulassa kummi- ja kumppanitoiminnan ytimessä ovat aitous ja halu tehdä hyvää. Kummit toimivat paikallisesti ja päiväkotikohtaisesti sekä ovat esimerkillisiä roolimalleja lapsille. Yhteistyö kumppaneiden kanssa tuo vaihtelua päiväkodin arkeen ja vierailuilla sekä tapahtumissa lapset oppivat uutta kummien kanssa.