Touhula

TouGo

TouGo, tai tutummin ”Touko”, kulkee menossa mukana, aikuisen taskussa. Lapsen Touhula-päivään liittyviä kuulumisia, tietoja ja muutoksia voi päivittää tai ottaa vastaan lennosta, ”on-the-go”.

Touhula-päiväkotien asiakasviestintää yhtenäistetään. Vanhempien toiveita on kuultu ja otamme mobiililaitteella toimivan TouGo-sovelluksen käyttöön.

TouGo-sovellus mahdollistaa perheiden ja päiväkodin välisen viestinnän sekä lasten kirjaamisen sisään ja ulos.

Päivähoitoaikojen ilmoittaminen sujuu kätevästi puhelimella ja tiedotteet kulkevat aina mukana. TouGo-sovelluksessa on myös tiedot lapsesta, hoitoajoista ja hoidon toteutumisesta.

TouGo täydentyy uusilla toiminnoilla, joiden avulla vanhemmat pääsevät osalliseksi nykyistä paremmin lapsen päiväkotipäivään.

TouGo kulkee aikuisen mukana ja helpottaa arkea

TouGo siirtää lasten päivähoitoon liittyvät kirjaukset mobiililaitteeseen, joka on nopeaa ja vapauttaa aikuisten aikaa kaikkein tärkeimpään – lasten kanssa touhuamiseen.

TouGo tarjoaa ratkaisun, joka tukee perheiden useasti kiireistä arkea. Kaikki päiväkodin asiat, ilmoitukset ja viestit kulkevat aina mukana. Hoitoaikojen ilmoittaminen on kätevää ja tulevat tapahtumat sekä muistettavat asiat on helppo tarkistaa mobiililaitteesta.

TouGo otetaan käyttöön vaiheittain

TouGo-sovelluksen otetaan vaiheittain käyttöön. Päiväkodin johtaja tiedottaa perheitä, ennen käyttöön ottamista.

Tietoturva

TouGo-mobiilijärjestelmässä käsitellään lasten ja huoltajien henkilötietoja, joten noudatamme erityisen huolellista tietojenkäsittelytapaa ja tietosuojaperiaatteita sekä varmistamme riittävän tietoturvan tason. Palvelimet ovat palomuureilla suojatussa ympäristössä ja ympäristö on salasanoin ja käyttäjätunnuksin suojattu.

TouGo-järjestelmän käyttö ja hallinnointi päiväkodilla edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa. Kaikesta rekisterin käsittelystä jää merkinnät lokitietoihin.

Suosittelemme, että käytät matkapuhelimessasi tai muussa laitteessasi myös näytön lukitusta.

Lisätietoja TouGo sovelluksesta voit lukea rekisteriselosteesta ja käyttöehdoista.

Sovelluksen lataaminen

TouGo-sovelluksen voit ladata Google Play tai App Storesta