Päiväkodit Uusikaupunki

Ensimmäinen Touhulan yksityinen päiväkoti Uudessakaupungissa on nyt toiminnassa! Touhula Uusikaupunki, liikuntateemainen päiväkoti, avattiin elokuussa 2017 Santtion kaupunginosaan. Päivähoitopaikan hakeminen yksityiseen päivähoitoon sujuu helposti: Klikkaa päiväkoti kartalta ja täytä hakemus netissä.

Lue lisää

Touhulan päiväkodit Uudessakaupungissa

Päivähoitopaikka valitaan usein sijainnin perusteella. Arkea helpottaa, kun päiväkoti on lähellä kotia tai vanhemman työpaikkaa. Lapsen hoitoon tuominen Uudenkaupungin Touhulaan on helppoa: päiväkoti ei ole kaukana keskustasta, ja sinne pääsee nopeasti omalla autolla tai kevyen liikenteen väyliä pitkin. Uudessakaupungissa päiväkotimme on avoinna aamulla puoli kuudesta yli iltaviiteen. Jos tarvitset lapsellesi vielä laajempaa hoitoaikaa, mainitsethan asiasta hakuvaiheessa.

Touhulassa liikutaan pitkin päivää

Uusi Touhula Uusikaupunki on liikuntateemainen päiväkoti. Liikunta näkyy päiväkodin arjessa niin sisäliikuntaleikeissä kuin ulkonakin, mutta myös pitkin päivää: Oppimisympäristö on rakennettu niin, että lapselle synnynnäistä tapaa ja luontaista iloa liikkua, tuetaan. Liikkumiseen viittaavat myös päiväkodin ryhmien nimet: Vimpulat, Vekkulit, Väkkärät ja Vikkelät. Neljän ryhmän lapset toimivat päiväkotipäivän aikana vielä pienemmissä, omissa pienryhmissään. Touhulan teemapäiväkodit täydentävät kunnallisia varhaiskasvatuspalveluja. Touhulan omien painotusalueiden lisäksi jokaisessa päiväkodissa toteutuvat luonnollisesti myös uuden valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman tavoitteiden mukaisesti kaikki muutkin varhaiskasvatuksen osa-alueet.

Touhula Uudenkaupunki sijaitsee luonnonläheisyydessä

Aivan Touhula-päiväkodin naapurissa avautuu Uudenkaupungin kaunis luonto. Liikunnan lisäksi Touhulassa arvostetaan luonto- ja ympäristökasvatusta, kuten myös toiminnan elämyksellisyyttä ja monipuolisuutta. Touhulassa toimitaan ja liikutaan niin luonnossa, päiväkodin alueella kuin kaupunkiympäristössäkin. Käytämme ahkerasti Uudenkaupungin ulkoilureittejä ja liikuntapaikkoja, kuten Santtion vehreää rannan aluetta ihanine polkuineen, ja Saarniston urheilukenttää, jossa on useita eri liikuntamahdollisuuksia. Sinne pääsemme kätevästi mm. yleisurheilemaan ja talvella luistelemaan ja pulkkailemaan.

Virikkeellistä ja monipuolista arkea

Touhulassa päiväkodin arkeen halutaan tuoda myös erikoisempia virikkeitä. Esimerkiksi päiväkodin vieressä oleva metsä on huippupaikka retkille ja lähellä oleva meri tuo meille mukanaan monenlaista kivaa, kun pääsemme helposti kävelyretkelle sinnekin.

Hyödynnämme kirjastoauton palveluita ja media- ja kulttuurikasvatusta toteutetaan Touhula Uudessakaupungissa pienten, arkisten tekojen kautta, kuten valokuvaamalla, musiikkia kuuntelemalla, lasten tarinoita kirjaamalla ja loruilemalla.

Touhula Uudenkaupungin hoitomaksut ja hoitoajat

Touhula tarjoaa Uudessakaupungissa kokopäivähoidon lisäksi myös joustavia päivähoidon ratkaisuja, kuten osa-aikahoitoa ja tuntisopimuksia. Tiedustelethan osa-aikaisen hoidon saatavuutta suoraan toivomastasi päiväkodista ennen hakemuksen tekemistä. Uudessakaupungissa yksityinen päivähoito järjestetään palvelusetelin avulla. Päivähoidon hinta muodostuu hoidon tarpeen (hoitoajan) mukaan palvelusetelinä maksettavasta tuesta ja perheelle maksettavaksi jäävästä asiakasmaksusta. Päivähoitomaksu on saman suuruinen kuin kunnallisessa päivähoidossa.

Tervetuloa tutustumaan päiväkotiimme!

Jos tarvitset päivähoitopaikkaa lapsellesi Uudestakaupungista, tutustu Touhulan päiväkoteihin! Perheet ovat meille aina tervetulleita – tulkaa yhdessä lapsesi kanssa käymään Touhulassa. Valitse päiväkoti yllä olevasta kartasta tai päiväkotien listauksesta, klikkaa avautuvaa päiväkodin korttia ja valitse ”Varaa tutustumiskäynti” tai soita suoraan päiväkotiin 050 309 4331/ Hanna Laaksonen.