Uutiset

Koulutusteknologiayritys Playvation Oy on allekirjoittanut merkittävän sopimuksen Kiinaan

13.11.2018

Arvostettu päiväkotiketju Saint Maria Parent-Child kindergarten ottaa Playvation Oy:n tuottaman Moomin Language School kieltenoppimisohjelmiston käyttöön sadoille lapsille Kiinassa. Sopimus syntyi koulutusvientiyhteistyön kautta Touhula-päiväkotiketjun kanssa.

Vuonna 2013 perustetun Saint Maria -päiväkotiketjun tavoitteena on kasvattaa lapsia rakkaudella ja turvallisella tavalla tulevaisuutta varten. Saint Maria yhdistää kiinalaisen ja kansainvälisen varhaiskasvatusfilosofian toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa lapsen turvallinen ja kokonaisvaltainen kehittyminen on etusijalla. ”Johdatamme lapset kasvamaan vastuullisiksi kansalaisiksi, kunnioittaen ja arvostaen ihmiskulttuurin monimuotoisuutta”, kertoo pedagoginen johtaja ja tohtori Tamara N. Van.

Saint Marian ja Playvationin yhteistyö on merkittävä askel kummallekin toimijalle; kielitaidon tärkeys kasvaa jatkuvasti, ja varhaisen kielenoppimisen merkitys lapsen kehittymiselle nähdään yhä tärkeämpänä ympäri maailman. Moomin Language School tarjoaa tehokkaan, turvallisen ja tutkimukseen perustuvan ainutlaatuisen teknologisen ratkaisun lasten kielten opetukseen. Palvelu mahdollistaa itsenäisen oppimisen päivittäin, ääntämisen harjoittelun natiivin mallin mukaan ja työkalut kielitaidon kehittämiseen vuorovaikutuksessa toisten lasten kanssa. Kasvavalle koulutusvientiyritykselle avaus Kiinan suuntaan on tärkeä. Yritys on merkittävä kasvussa oleva koulutusvientiyritys Suomesta.

Yhteistyön käynnistymistä vauhditti tiivis yhteistyö Touhula-päiväkotiketjun kanssa. Moomin Language School -kieltenoppimisohjelmisto täydentää loistavasti Touhulan tarjoamaa varhaiskasvatusasiantuntijuutta. Koulutusvientiyhteistyötä yritysten välillä syvennetään entisestään tulevaisuudessa.

Lisätietoja:

Moomin Language School
Saint Maria kindergarten

Yhteydenotot:

Anu Guttorm, toimitusjohtaja, Playvation Ltd. / Moomin Language School
anu.guttorm@playvation.com +358 407 463 810

Tamara n. Van, Chief Education Officer, St. Maria International Education
+86 25 8666 0455

Sirpa Turves-Mankila, varhaiskasvatusjohtaja, Touhula päiväkodit
sirpa.turves-mankila@touhula.fi +358 40 088 8244