Päiväkodit Vantaa

Touhulan ensimmäinen yksityinen päiväkoti Vantaalla oli Ilolan päiväkoti, joka perustettiin 2013. Nykyään Vantaan Touhulan päiväkoteja on jo kahdeksan: seikkailuteemaiset Aarrekallio Metsolassa, Jalokivi Kannistossa ja Loistovekara Haltialassa sekä liikuntateemaiset Hiekkaharju, Ilola, Kaivoksela ja Veromies sekä seurakunnan tiloissa toimiva Touhula Korso. Touhulan päiväkodit Vantaalla ja lähialueilla näet yllä avautuvassa kartassa. Päivähoitopaikan hakeminen yksityiseen päivähoitoon sujuu helposti: klikkaa kartalta haluamasi päiväkoti ja täytä hakemus netissä.

Lue lisää

Touhulan päiväkodit Vantaalla

Vantaan Touhulan päiväkodit sijaitsevat mukavasti eri puolilla kaupunkia, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Perheet valitsevat päivähoitopaikan usein juuri sijainnin perusteella – arki on usein helpompaa, kun päiväkoti on lähellä kotia tai työmatkan varrella. Lapsen hoitoon tuominen Touhulaan on helppoa ja joustavaa. Päiväkodille pääsee helposti niin omalla autolla, joukkoliikenteellä tai kevyen liikenteen väyliä pitkin. Päiväkotimme ovat avoinna pääsääntöisesti aamuseitsemän ja iltaviiden välillä. Jos tarvitset lapsellesi laajempaa hoitoaikaa, mainitsethan asiasta hakuvaiheessa.

Liikunta on läsnä kaikissa oppimisalueissa

Touhulan yksityiset päiväkodit Vantaalla ovat seikkailu- ja liikuntateemapäiväkoteja. Erillisten liikuntatuokioiden lisäksi liikunnallinen päiväkotipäivä muodostuu ulkoilun ja sisällä omaehtoiseen leikkiin kuuluvan liikkumisen kautta sekä siirtymätilanteissa. Liikunta on läsnä kaikissa oppimisalueissa. Touhulan yksityinen päiväkotitoiminta täydentää Vantaan kaupungin varhaiskasvatuksen palveluja liikuntateemalla. Touhulan omien painotusalueiden lisäksi jokaisessa päiväkodissa toteutuvat luonnollisesti myös uuden valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman tavoitteiden mukaisesti kaikki muutkin varhaiskasvatuksen osa-alueet.

Päiväkodin ympäristö tutuksi retkeilemällä

Kävelyretkillä päiväkotien lähimaastoon lapset pääsevät tutkimaan, kohtaamaan ja ihastelemaan luonnon pieniä ihmeitä. Kotkassa meri on lähellä, eikä se jää lapsillekaan vieraaksi. Päiväkodit tekevät retkiä viikoittain, joko lähipuistoihin, liikuntakentille tai rannalle. Luonnossa liikkuminen antaa samalla pohjaa ja keinon myös luonto- ja ympäristökasvatukselle. Touhulassa olennaista onkin toiminnan elämyksellisyys ja monipuolisuus.

Monenlaista mukavaa

Päiväkotiemme arkeen kuuluu myös muita elämyksellisiä virikkeitä. Esimerkiksi Hiekkaharjun arkea piristävät musiikkihetket, kerhot, sekä tapahtumat, joihin perheenjäsenetkin ovat tervetulleita. Hiekkaharjun touhulalaisten käytössä on Vantaan ammattiopiston liikuntasalivuorot. Aarrekallion lasten seikkailukasvatuksessa taas touhutaan pitkäjänteisempien projektien ja tarinoiden parissa. Kaivokselan puuhiin kuuluu Vantaan tanssiopiston kanssa toteutettu yhteistyö ja vierailut Myyrmäen kirjastoon. Touhula Ilolassa tuetaan innostusta tarinoihin ja satuihin, kun kirjastoauto käy päiväkodin pihassa. Touhula LoistoVekarassa sovelletaan Reggio Emilia -pedagogiikkaa, joka korostaa lapsen intressiä ja osallisuutta sekä yhteisöllisyyttä ja aikuisen tuella oppimista.

Hoitomaksut ja hoitoajat

Touhulan yksityiset päiväkodit Vantaalla tarjoavat kokopäivähoidon lisäksi myös joustavia päivähoidon ratkaisuja, kuten esiopetusta ja osaviikkosopimuksia. Tiedustelethan osa-aikaisen hoidon saatavuutta suoraan toivomastasi päiväkodista ennen hakemuksen tekemistä. Vantaalla yksityinen päivähoito järjestetään kaupungilta haettavalla päivähoidon palvelusetelillä. Päivähoidon hinta muodostuu hoidon tarpeen (hoitoajan) mukaan myönnetyn palvelusetelin suuruudesta ja perheelle maksettavaksi jäävästä asiakasmaksusta.

Varaa tutustumiskäynti verkkosivuillamme ja tule tutustumaan!

Jos tarvitset päivähoitopaikkaa Vantaalta, tutustu Touhulan päiväkoteihin! Perheet ovat meille aina tervetulleita – tulkaa yhdessä lapsesi kanssa käymään Touhulassa. Valitse päiväkoti yllä olevasta kartasta tai päiväkotien listasta, klikkaa avautuvaa päiväkodin korttia ja valitse ”Varaa tutustumiskäynti”.