Päiväkodit Ylöjärvi

Ensimmäinen Touhulan yksityinen päiväkoti Ylöjärvellä perustettiin 2010 ja nyt Touhulan päiväkoteja toimii jo kolme kappaletta: Touhula Ylöjärvi Haavistolla Kortteen alueella, Touhula Vekarametsä Soppeenmäessä sekä Touhula Satuvekara Metsäkylässä. Touhulan päiväkodit Ylöjärvellä ja lähialueilla näet yllä avautuvassa kartassa. Päivähoitopaikan hakeminen yksityiseen päivähoitoon sujuu helposti: klikkaa kartalta haluamasi päiväkoti ja täytä hakemus netissä.

Lue lisää

Touhulan päiväkodit Ylöjärvellä

Päivähoitopaikka valitaan usein sijainnin perusteella – perheen arki on usein helpompaa, kun päiväkoti on lähellä kotia. Ylöjärven päiväkotimme sijaitsevat mukavasti eri puolilla kaupunkikeskustaa ja lapsen hoitoon tuominen Touhulaan on helppoa. Ylöjärven päiväkodeissamme onkin lapsia myös naapurikunnista hyvien liikenneyhteyksien ansiosta! Päiväkotimme ovat avoinna pääsääntöisesti aamukuuden tai seitsemän ja iltaviiden välillä. Jos tarvitset lapsellesi laajempaa hoitoaikaa, mainitsethan asiasta hakuvaiheessa.

Ylöjärven päiväkodeissamme toteutetaan kaikkia Touhulan teemoja

Ylöjärven päiväkodeissamme toteutetaan kaikkia Touhulan teemoja: Liikunta, Kieli, Seikkailu sekä Taide ja kulttuuri. Touhula Ylöjärvi on liikuntapäiväkoti, jossa korostuu vuosittain vaihtuva toinen teema. Touhula Vekarametsä toteuttaa seikkailuteemaa ja Satuvekarassa on suuntauduttu kieleen, taiteeseen ja kulttuuriin. Touhulan yksityiset teemapäiväkodit täydentävät Ylöjärven kunnallisen varhaiskasvatuksen palveluja. Touhulan omien painotusalueiden lisäksi jokaisessa päiväkodissa toteutuvat luonnollisesti myös uuden valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman tavoitteiden mukaisesti kaikki muutkin varhaiskasvatuksen osa-alueet.

Touhulassa liikutaan myös luonnossa

Ylöjärven monipuolinen ympäristö antaa eväitä myös luonto- ja ympäristökasvatukselle. Meillä olennaista on toiminnan elämyksellisyys ja monipuolisuus. Touhulassa toimitaan ja liikutaan niin luonnossa, päiväkodin alueella kuin kaupunkiympäristössäkin. Oman pihan leikkialueen lisäksi päiväkotien lähellä on vaihtelua tarjoavia, kiinnostavia leikkipuistoja, joihin tehdään vierailuja ja eväsretkiä. Puistojen lisäksi lähiöiden urheilukentillä käydään liikkumassa niin kesällä pallopelien merkeissä kuin talvella luistellen. Sääkään ei ole este luistelulle, sillä päiväkotipäivän aikana ehtii mainiosti käydä myös Ylöjärven jäähallissa.

Monipuolista arkea

Päiväkotiemme arkeen kuuluu myös muita elämyksellisiä virikkeitä. Esimerkiksi Metsäkylän metsissä on erinomaiset puitteet retkeilylle ja mahdollisuus kohtaamiseen luonnon kanssa, josta Touhula Satuvekaran lapset pitävät kovasti. Lähiluonto ja metsäretket ovat myös Vekarametsän lasten suosiossa. Taide- ja kulttuuripainotteisen Satuvekaran aktiviteetteihin kuuluvat ilmaisu, musiikki ja kuvataiteet. Isompien lasten ryhmissä englantia opitaan kielisuihkutuksen keinoin: leikkien, laulaen ja lorujen kautta.

Tarjoamme joustavia päivähoidon ratkaisuja

Touhulan yksityiset päiväkodit Ylöjärvellä tarjoavat kokopäivähoidon lisäksi myös joustavia päivähoidon ratkaisuja, kuten osa-aikahoitoa ja tuntisopimuksia. Tiedustelethan osa-aikaisen hoidon saatavuutta suoraan toivomastasi päiväkodista ennen hakemuksen tekemistä. Ylöjärvellä yksityinen päivähoito järjestetään palvelusetelin avulla. Päivähoidon hinta muodostuu hoidon tarpeen (hoitoajan) mukaan palvelusetelinä maksettavasta tuesta ja perheelle maksettavaksi jäävästä asiakasmaksusta. Päivähoitomaksu on saman suuruinen kuin kunnallisessa päivähoidossa. Naapurikunnasta tuleva voi käyttää oman kunnan palveluseteliä tai hakea Kelan yksityisen hoidon tukea.

Tule tutustumaan päiväkoteihimme!

Jos tarvitset päivähoitopaikkaa Ylöjärveltä, tutustu Touhulan päiväkoteihin! Perheet ovat meille aina tervetulleita – tulkaa yhdessä lapsesi kanssa käymään Touhulassa. Valitse päiväkoti yllä olevasta kartasta tai päiväkotien listasta, klikkaa avautuvaa päiväkodin korttia ja valitse ”Varaa tutustumiskäynti”.